Tentang Kami - KLC English Language Centre

Tentang KLC

KLC adalah sebuah pusat pembelajaran bertaraf premium yang memberi fokus untuk membantu kanak-kanak mencungkil kebolehan mereka dengan kaedah pembelajaran yang paling asas. Sukatan pembelajaran kami mampu membantu pelajar membina dan meningkatkan kemahiran komunikasi, kepemimpinan dan pemikiran kognitif mereka.

KLC Education Group

Pencapaian Kami

Di KLC, kami tidak pernah melakukan sesuatu tanpa matlamat yang jelas. Kami terus mencari peluang-peluang baru untuk mengembangkan lagi sayap kami bukan sahaja di Malaysia malah di seluruh dunia.

Lagi

Falsafah kami

Matlamat kami adalah untuk memberi mereka pengalaman pembelajaran yang menyeronokkan dan berkesan yang semestinya akan membawa kejayaan pada masa hadapan.

Teras utama KLC

Anugerah kami

Lagi

Pencapaian

KLC Education Group
7 Kursus
11 Cawangan
8000 Pelajar
50 Guru

Prasekolah KLC

Di prasekolah, kami telah merancang kurikulum untuk lima peringkat awal perkembangan dan membina asas untuk kanak-kanak belajar, bermain dan berkembang.

Lawat Website
Prasekolah KLC