Peluang Francais - KLC English Language Centre

Peluang Francais

Industri pendidikan adalah salah satu industri yang berkembang pesat di seluruh dunia. Ini dapat dibuktikan oleh meningkatnya permintaan terhadap pendidikan selama bertahun-tahun, yang akhirnya menciptakan peluang untuk pusat pendidikan swasta. Pasaran mencapai lebihan AS $ 102.8 bilion pada tahun 2018, dan dijangka terus berkembang pada masa akan datang. Dengan ini, peluang francais KLC ini adalah langkah bijak untuk memulakan perniagaan anda sendiri sekarang.

Perniagaan kami mempunyai pertumbuhan yang mantap lebih daripada 60% setahun kerana permintaan industri pendidikan yang berkualiti tinggi.

Kami Menyediakan:

Sokongan pemasaran dan pengiklanan yang komprehensif

Sebagai francaisor, kami akan memberikan bantuan, sokongan, dan panduan dalam semua aspek pemasaran dan iklan.

Sistem Pengurusan Perisian Advance

Sistem pengurusan perisian kami dirancang dengan terperinci untuk memastikan sistem yang teratur dan mesra pengguna untuk kegunaan operasi harian yang merangkumi pengendalian:

  • HR
  • Penjadualan
  • Persediaan
  • Perakaunan
  • Pengurusan Perhubungan Pelanggan
  • Pengurusan Jualan

Metodologi latihan yang sistematik dan berstruktur

Francaisi akan mendapat latihan dan penilaian yang lengkap dalam semua aspek bagi menjalankan perniagaan mereka. Oleh itu, usahawan yang tidak berpengalaman juga sangat dialu-alukan untuk melangkah ke industri yang berkembang pesat ini.

Sukatan pelajaran dan latihan pengajaran

KLC telah mengembangkan formula yang unik dan sempurna untuk mengajar kanak-kanak menguasai asas Bahasa Inggeris dalam jangka masa yang sangat singkat. Francaisi akan mendapat akses serta pengetahuan mengenai sebahagian besar pasaran industri ini.

Model perniagaan yang lengkap

Sejak permulaan perniagaan kami, model perniagaan kami tidak pernah gagal dalam memenuhi matlamat yang disasarkan. Model perniagaan kami juga amat mudah dan berkesan untuk dilaksanakan. Dalam masa kurang dari satu dekad, kami telah mendapat pelabagai anugerah berprestij yang menunjukkan bahawa model perniagaan ini sangat kukuh.

Jenama pendidikan yang semakin berkembang

Kami telah dipaparkan dalam pelbagai platform media seperti majalah, surat khabar, saluran radio, media sosial dan artikel dalam talian. Imej jenama syarikat dan kehadiran pasaran kami berkembang dengan pesat tanpa ada tanda-tanda untuk tertinggal di belakang.

Isi Borang Sekarang

Tinggalkan maklumat anda dalam borang di bawah dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Penyemak imbas anda tidak menyokong


Penyemak imbas anda tidak boleh menunjukkan kandungan laman web kami. Sila kemas kini, atau pilih penyemak imbas yang lain untuk digunakan.
Muat turun Chrome or Edge